Reviews klanten

Heb je bij ons iets besteld en ben je tevreden?
Wij waarderen het enorm als je hieronder reactie wilt achterlaten..

Thank you So Sweet Gifts & More

Reactie plaatsen

Reacties

Amanda dijk
2 maanden geleden

Echt het ALLLER ALLERLEUKSTE kraamkado wat we gehad hebben. Zelfs de sticker in de letters van ons gebooortekaartje! Ik zal jullie aan veel mensen aanraden!

Iris
3 maanden geleden

Hele snelle verzending, supermooie stevige knuffel met naam die duidelijk en mooi op het pakje staat. Leuk verpakt en ontzettend klantvriendelijk.

Aanrader!

Petra Brookman
3 maanden geleden

Wat een leuk pakketje weer, lief kaartje, hartje, leuk tasje. Heel erg bedankt

Karlijn
4 maanden geleden

Super service! Ik heb al twee keer een bestelling gedaan met veel succes. Beide waren giftboxen voor een pasgeboren baby. Ze hebben mij enorm geholpen en zijn erg klantvriendelijk! De giftbox was prachtig ingepakt met een mooi kaartje erbij. De spullen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Zeker een aanrader om hier wat leuks te halen!

Ilona
8 maanden geleden

Ik heb al zoveel leuks gekocht, voor elke gelegenheid is er wel wat. Erg klantvriendelijk, flexibel en behulpzaam. Het inpakken gebeurt met liefde!

Jenny
8 maanden geleden

AANRADER! Zeer klantvriendelijk, ze hebben superleuke, orginele (gepersonaliseerde) items en ze zijn ook altijd nog eens leuk verpakt. Ik heb zelf ook al een aantal keer mooie pakketjes van deze website mogen ontvangen en ik heb er al jaren plezier van + snelle levering dat is ook altijd fijn!

marion
9 maanden geleden

Alleen al de verpakking is een feestje. Superleuk om te krijgen of te geven. Je ziet dat de collectie met plezier is samengesteld.

Jessica de Graaf
9 maanden geleden

Originele cadeaus, klantvriendelijk, flexibel, snelle levering, verzorgd. Heel prettig!

Petra Brookman
9 maanden geleden

Zulke leuke kadootjes gekocht, prijs/kwaliteit verhouding ook goed. Heel leuk ingepakt ook, echt een aanrader deze site

Ilja
9 maanden geleden

Zulke mooie, leuke, gezellige cadeautjes , blij dat ik deze site gevonden heb, én ook niet te vergeten in deze tijd , heel betaalbaar .

Geweldig ga zo door ,
Vriendelijke groet