Even voorstellen...

Ik stel me graag aan je voor...
Vanuit een passie voor persoonlijke kado'tjes, vormgeving & ondernemen ben ik deze webshop begonnen.
Mijn insteek is dat je op onze site een variatie aan kado's kunt vinden die je èn kunt personaliseren maar ook kant en klaar kunt kopen. Voor elk thema en budget!
Alles onder 1 dak dus... Daarom hebben wij ook de  Giftbox toegevoegd. Je  kiest zelf alle artikelen die je wilt en wij maken er een prachtige Giftbox van die je,  òf  kunt afhalen  in Bilthoven, òf door ons rechtstreeks naar de ontvanger wordt gestuurd.
En de Giftbox , met gepersonaliseerde sticker en naam, is al een kado'tje op zich.
Ook voegen wij, desgewenst, een kaartje toe met je persoonlijke tekst.
Wij hebben  kleine Giftboxen mèt deksel voor b.v. T-shirtjes of kledingsetjes. Deze zijn niet gepersonaliseerd maar worden geleverd met een  vloeipapier in-lay & Sizzle. Wil je hier toch graag een naam op? Dat kan, tegen een kleine meerprijs.

Ons doel is vooral een webshop te zijn waar klantgerichtheid en service voorop staat en waar nèt even iets meer mogelijk is. Vooral de combinatie van gepersonaliseerd en/of kant en klaar, in elk thema, voor iedereen, iedere gelegenheid, is uniek. .wij bedrukken, printen, borduren en verkopen een uiteenlopend aanbod van artikelen!
Onze merken en artikelen wordt nog dagelijks uitgebreid. Samen met mijn dochters ben ik continue op zoek naar leuke items.
Is iets uitverkocht of zie je ergens iets van een merk wat je graag wilt? Dan kijken wij of we het kunnen bestellen en toevoegen aan ons assortiment. 
Op onze site kunnen wij niet  alle designs  laten zien. Zoek je iets speciaals? We kunnen je voorbeelden toesturen van een bepaald thema.
Bijna al onze designs zijn op alle artikelen te realiseren!

En zoek je een bepaald thema?
TIP:
Gebruik onze zoekfunctie.. ( denk b.v. aan: Jij bent Goud waard)
 
Vindt je zelf  samenstellen lastig? Maak dan een keuze uit onze kant en klare Giftboxen! Kortom we hebben genoeg mogelijkheden!

Heeft u vragen?
Stel ze ons: info@sosweetgifts.nl
Wij antwoorden zo snel mogelijk.

Veel shopplezier op onze site!
Lia Knopper & Team So Sweet Gifts & More

 

So Sweet Gifts Kadowinkel Bilthoven

Gifts with a personal touch!