Ik stel me graag aan u voor


Vanuit een passie voor persoonlijke kado'tjes, vormgeving & ondernemen ben ik deze webshop begonnen.
Mijn insteek is dat je op onze site een variatie aan kado's kunt vinden die je èn kunt personaliseren maar ook kant en klaar kunt kopen. Voor elk thema en budget!
Alles onder 1 dak dus... Daarom hebben wij ook de  Giftbox toegevoegd. U kiest zelf alle artikelen die u wilt en wij maken er een prachtige Giftbox van die u, òf  kunt afhalen  in Bilthoven, òf door ons rechtstreeks naar de ontvanger wordt gestuurd.
En de Giftbox , met gepersonaliseerde sticker en naam, is al een kado'tje op zich.
Ook voegen wij, desgewenst, een kaartje toe met uw persoonlijke tekst.
Wij hebben nu ook kleine Giftboxen mèt deksel voor b.v. T-shirtjes of kledingsetjes. Deze zijn niet gepersonaliseerd maar worden geleverd met een  vloeipapier in-lay & Sizzle. Wilt u hier toch graag een naam op? Dat kan, tegen een kleine meerprijs.

Ons doel is vooral een webshop te zijn waar klantgerichtheid en service voorop staat en waar nèt even iets meer mogelijk is. Vooral de combinatie van gepersonaliseerd en/of kant en klaar, in elk thema, voor iedereen, iedere gelegenheid, is uniek. .wij bedrukken, printen, borduren en verkopen een uiteenlopend aanbod van artikelen!
Onze merken en artikelen wordt nog dagelijks uitgebreid. Samen met mijn dochters ben ik continue op zoek naar leuke items.
Is iets uitverkocht of ziet u ergens iets van een merk wat u graag wilt? Dan kijken wij of we het kunnen bestellen en toevoegen aan ons assortiment. 
Op onze site kunnen wij niet  alle designs  laten zien.
Zoekt u een speciaal thema? Wij kunnen u voorbeelden toesturen. Bijna al onze designs zijn op alle artikelen te realiseren

Wij wensen u voor de komende tijd hele fijne Feestdagen en een gezond en veilig
2022 !

Heeft u vragen?
Stel ze ons: info@sosweetgifts.nl
Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

Veel shopplezier op onze site!
Lia