Merken in de spotlight

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 13:00

Nieuw bij ons in de shop: Merken in de spotlight. Een manier om een merk te leren kennen met een leuke korting!

Voor de maand februari is dat het merk: My Flame Lifestyle. Bij dit merk vindt je perfecte kado's voor Valentijn.

Dit is hun verhaal:

 

My Flame Lifestyle

7 jaar geleden maakten Fem en Fiet kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Dus My Flame Lifestyle was geboren en startte met hippe sojakaarsen gesierd met lieve en grappige teksten. 

In slechts korte tijd werden de kaarsen opgepikt door de media en steeds populairder. Het succes leidde tot uitbreiding van de collecties waar ook biologische stompkaarsen aan toe werden gevoegd, room sprays, geurstokjes en andere sfeermakers voor in en om het huis.

My Flame Lifestyle is een low-key club met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles er tussenin. Ons doel is een lach op jouw gezicht te krijgen door mooie en duurzame kaarsen en andere producten te maken. Dus flaneer lekker door deze website en shop de leukste kaarsen, geurstokjes of iets anders voor jezelf of een andere leukerd.

Enjoy!

Liefs,

My Flame Lifestyle Club

 

Kortom een merk wat helemaal aansluit bij ons èn in de tijd van nu.
Van een aantal van de producten gaat een deel van de winst naar Amnesty International. Draag je deze organisatie een warm hart toe, net als wij, kijk dan vooral naar deze producten.

De hele maand februari geven wij een korting van 15 % op alle producten van dit merk.
Gebruik de code: MYFLAME24,  klik daarna op toepassen en de korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagentje.
Binnenkort verwacht van dit merk: Gouden champagne (kaarsen) glazen met o.a. de tekst: 'You are gold. solid gold'

LET OP: De kortingscode is allèèn geldig op artikelen van My Flame Lifestyle, op andere producten uit onze webshop werkt de kortingscode niet!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.