Dierendag 2023

Gepubliceerd op 4 oktober 2023 om 11:59

Bij ons is het altijd dierendag...met 3 katten, 2 konijnen en  4 hondjes waarvan we er 2 geadopteerd hebben, die uit een vreselijke situatie kwamen. Je kunt ze helaas niet allemaal redden maar als het er maar 1 of  2 zijn doe je in ieder geval iets.. Ons laatste hondje kwam uit een groep van 653 (!!) honden die in beslag zijn genomen vanwege erbarmelijke en dieronwaardige behandeling. Mocht je ooit overwegen een hond te nemen...denk eens aan het asiel... van deze grote groep zoeken er nog heel veel een thuis...iets wat ze nooit hebben gehad. Wil je geen huisdieren (meer) de dierenbescherming is blij met elke donatie..
In onze shop vindt je leuke artikelen voor je hond of kat.
Nieuw zijn de gegraveerde naamplaatjes of herinnering sleutelhangers.
Onze Saar was de eerste die niet alleen voor het eerst een naam kreeg, ze had alleen een nummer, maar ook een prachtig naamplaatje voor aan haar halsband mèt ons telefoonnummer. Ze mag voorlopig niet naar buiten, ze is nog erg angstig, maar mocht ze ooit de wereld gaan verkennen in haar eentje dan kunnen mensen ons in ieder geval meteen bellen en hoeft er niet gewacht te worden tot haar chip is uitgelezen! Super handig toch?
Omdat het dierendag is geldt er voor  artikelen in onze afdeling Cats & Dogs, allèèn vandaag en morgen , 10% korting!
En de nieuwe naamplaatjes zijn na 5 oktober  een week lang € 6,95 i.p.v. € 7,95, inclusief gratis graveren van voor en achterkant..
Neem dus snel een kijkje..

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.