De Leukste kado'tjes voor vaderdag

Gepubliceerd op 11 juni 2023 om 12:32

Nog maar een week..dan is het vaderdag en wij realiseren ons dat niet iedereen nog het geluk heeft om een vader te hebben. Kijk dan eens bij onze 'In Loving Memory' categorie. Daar vindt je geschikte kado'tjes & kaarten om te sturen naar iemand die zijn vader moet missen. 

Soms is een klein gebaar een grote troost voor iemand.

Ben je wel op zoek naar een leuk kado voor Vader en of Opa? Wat denk je van een personaliseerde handdoek mèt naam voor de handige klus papa/opa? Je kunt het combineren met een fles stoere kluszeep!

We hebben veel keus, ook voor kleine bedragen. Er zijn net weer wat leuke nieuwe dingen toegevoegd aan onze webshop. En..wij pakken altijd feestelijk in! Onze service..
Zo langzamerhand wordt er door velen reikhalzend uitgekeken naar de zomervakantie..momenteel is het zelfs tropisch warm en veel mensen zullen genieten aan het water of op de camping.
Wij hopen op een lange, mooie zomer zodat iedereen de kans heeft om weer genoeg energie op te doen!
Geniet vooral zoveel als je kunt...

* Let op: Momenteel is het razend druk bij de pakketdiensten. Er kan dus vertraging zijn in het leveren van je bestelling. Wil je er zeker van zijn dat je jouw kado op tijd binnen hebt en woon je in de omgeving van Bilthoven? Dan kun je ook bij ons afhalen. Op afspraak.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.