Yes..we hebben het thuiswinkelkeurmerk!

Gepubliceerd op 25 maart 2023 om 15:04

..en daar zijn we best beetje trots op. We wisten dat we er alles aan gedaan hebben maar het is toch nèt dat beetje extra om het Thuiswinkelkeurmerk op onze site te mogen voeren. Als klant weet je dan gewoon dat je bij ons veilig kunt winkelen!

Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is het meest bekende én meest kwalitatieve keurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich bij hen aangesloten, vanaf vandaag dus ook wij: www,sosweetgifts.nl

Wat houd het keurmerk nu precies in?

De 10 zekerheden van Thuiswinkel Waarborg

Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het  keurmerk door de Consumentenbond ondersteund.

  • Helder aanbod: elk(e) product en dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
  • Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om je bestelling te corrigeren vóór je hem plaatst.
  • Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf. 
  • Je weet bij wie je winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
  • Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit proces via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat.
  • Zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens: de leden hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. 
  • De Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
  • Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn. 
  • Producten (deels) achteraf betalen: je krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen. 
  • Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien je klacht in. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org je gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk hier de procedure van de Geschillencommissie

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.