Nieuw merk en nieuwe artikelen in de webshop

Gepubliceerd op 12 januari 2023 om 16:52

Het nieuwe jaar is alweer bijna 2 weken oud  en wij hebben er veel zin in. Lekker uitgerust en weer helemaal opgeladen. Onze winkel is aangevuld met nieuwe artikelen voor o.a.. Valentijn maar ook voor Moeder & Vaderdag. En  een nieuw merk!
De kleurrijke. aparte collectie van Wicked Sista.
De  tassen en portemonnees van Wicked Sista hebben een lange weg afgelegd - het toonaangevende trendmerk uit Australië is nu eindelijk bij ons verkrijgbaar maar in een strikt beperkte oplage. Wicked Sista is begin jaren negentig opgericht door twee zussen in Australië. De twee zussen worden beschouwd als coole, onafhankelijke en trendy rebellen en hebben hun levensstijl omgezet in het ontwerp van de tassen. Omdat je in Australië veel tijd op het strand doorbrengt, is de katoenen stof van de tassen bedekt met PVC - dit maakt de tassen bestand tegen weer, wind en water, biedt tegelijkertijd bescherming tegen de zon en is gemakkelijk schoon te maken. Meteen lekker duurzaam dus...Als een ontwerp uitverkocht is, wordt het niet meer gereproduceerd - dus grijp je kans. Wij denken dat er leuke artikelen bij zitten en hebben deze speciaal ingekocht voor Valentijn & Moederdag. Ook wij hebben maar enkele stuks van elk op voorraad! En echt..je wordt er toch meteen enorm vrolijk van.. Bestel je een Moederdag kado? Uit onze Moederdagcollectie? De eerste 12 bestellingen krijgen een leuke Mama Vlaggenlijn!
Kortom..alle reden om weer eens lekker te komen shoppen in onze webshop.

En dan nog dit: In een markt waarin enorm veel webshops als paddenstoelen uit de grond schieten is het best moeilijk om vindbaar te zijn.
Wij hebben er achter de schermen alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk voor elkaar te hebben.. Ook is het in deze tijd moeilijk om te zien of een webshop betrouwbaar is of niet. Wat daarbij helpt is de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zodat je zeker weet dat je je bestelling in huis hebt voordat je betaald. Die mogelijkheid bieden wij dan ook al aan. Maar wat nog veel meer bijdraagt aan een goede indruk:
Reviews van klanten die bij jou besteld hebben.
Nu kunnen we een mail sturen na je bestelling met het verzoek een review te plaatsen maar...dat vinden we vooral opdringerig en je wordt al overspoelt met mails waar je niet om gevraagd hebt. Dat doen we dus niet. Maar we willen het toch graag  een keer vragen..ben je tevreden? Over onze aanbod, je bestelling, de service of wat dan ook? Zou je dan een review willen achterlaten op onze site? We zijn daar echt enorm dankbaar voor... vast bedankt!

Lia & Team So Sweet Gifts & More

P.S, De leuke Oma en Opa serviesjes van Hip & Mama worden niet meer gemaakt. Bij ons vindt je nog  mintgroene serviesjes, bekertjes in Mint & Roze, en enkele bordjes, schaaltjes. En nog een aantal leuke Daddy Rocks, en Hotel Opa en Oma boxen.
Dus vindt je hier binnenkort nze eigen collecties serviesjes speciaal voor Oma & Opa. Of alleen Oma of Opa natuurlijk.. En lakentjes.. voor wieg of ledikantje. En nieuw ontwerp katoenen tassen, gepersonaliseerde pyama'tjes en.... nee..  we we verklappen nog niet alles! We houden je op de hoogte!