Nieuw binnen: Specials van Orange Toys: Konijntjes!

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 13:37

Wij konden al niet wachten..de specials van Orange Toys zijn uit. Dit jaar zijn dat: Konijntjes! Nu vinden we alles leuk van dit merk maar toch hebben zij ons weer verrast met de super leuke, mooie specials. Ieder jaar brengen zij deze uit en ook dit keer zijn ze prachtig! Daarnaast hebben de WHOzies broertjes en zusjes gekregen met leuke wollen -of slaap- mutsjes en natuurlijk vindt je die ook bij ons.
Al duurt het nog even..Sinterklaas en Kerst komen er aan. Wij hebben ook voor deze feestdagen, naast prachtige samengestelde kertspakketten,  de leukste kado'tjes voor kinderen. Wij hebben alle leuke knuffels en gadgets bij elkaar gezet onder het kopje: Sint & Kerst voor Kids.
Zo kun je in 1 oogopslag zien wat we hebben. En natuurlijk personaliseren wij eventueel de Giftbox met sticker & naam. Ook als je niet kiest voor een Giftbox:  wij pakken het altijd  mooi in met naamsticker. Geef bij je bestelling aan of het een kado'tje is, de naam èn of het een Sint of Kerstkado'tje betreft. Wij zorgen ervoor dat het prachtig en feestelijk wordt in gepakt..altijd..daar betaal je niets extra's voor..onze service..Daar staat bij ons immers het woord "More" voor!
Wij hebben in ieder geval al heel veel zin in de komende decembermaand... (Tip: zoek je een simpel, betaalbaar kado'tje zonder al te hoge verzendkosten? Kijk eens bij ons brievenbusdoosjes!)


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.